Termeni și condiții

Bun venit pe site-ul https://www.Oglindă & Partners/ („Website-ul”). Acest website este proprietatea Oglindă & Partners („Oglindă & Partners”). Oglindă & Partners este o firmă de avocați cu sediul în București, România.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Prin utilizarea Website-ului, veți găsi informații despre echipa Oglindă & Partners, activitățile desfășurate de firma noastră pe piața serviciilor juridice din România, precum și despre ariile de practică în care ne specializăm. Website-ul conține, de asemenea, știri, articole și alte materiale relevante pentru cadrul legislativ din România, jurisprudența europeană sau națională, etc.

PROTECȚIA ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR

Oglindă & Partners se asigură că materialele oferite pe acest Website sunt verificate și testate în toate etapele de producție. Vă recomandăm să utilizați un program antivirus pentru a vă proteja de eventuale pierderi, întreruperi sau deteriorări ale datelor sau sistemului dumneavoastră pe durata navigării pe Website-ul nostru.

RECUNOAȘTEREA PROPRIETĂȚII

Website-ul permite accesul la conținutul său în scop personal. Vă informăm că toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului Website-ului, inclusiv articole, texte, fotografii și ilustrații, aparțin Oglindă & Partners. Vă rugăm să nu utilizați aceste materiale în niciun fel fără acordul nostru scris expres.

COMENTARII, ÎNTREBĂRI ȘI FEEDBACK

Dacă ne trimiteți o solicitare prin e-mail la adresa de contact indicată pe Website, vom utiliza datele personale furnizate pentru a vă răspunde în mod corespunzător.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Website-ul nostru poate colecta anumite date personale. Detaliile privind prelucrarea acestor date de către Oglindă & Partners sunt disponibile în Politica de confidențialitate.

RECRUTARE

Dacă aplicați pentru o poziție în cadrul Oglindă & Partners, menționată în secțiunea Cariere de pe Website-ul nostru, informațiile furnizate de dumneavoastră vor fi utilizate exclusiv în scopul evaluării solicitării dumneavoastră, conform prevederilor din Politica de confidențialitate.

CLAUZA DE NERĂSPUNDERE

Website-ul poate conține link-uri către site-uri și resurse care nu ne aparțin. Oglindă & Partners nu are control asupra acestor site-uri și resurse și nu poate fi făcută responsabilă pentru disponibilitatea acestora, conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe acestea. De asemenea, nu ne asumăm responsabilitatea pentru funcționalitatea sau performanța acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi în cadrul acestora. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile de utilizare ale acestor site-uri.

Acest Website este oferit în scop informativ și nu reprezintă consultanță juridică sau fiscală.